Utilizați un browser vechi. Vă sugerăm să actualizați browser-ul dvs. pentru a beneficia de o experiență de calitate pe site-ul nostru: Chrome, FireFox, Opera, Safari sau Internet Explorer. [X]

Termeni și Condiții

Acesta este website-ul oficial al Despre Vânzari. Vă rugăm să citiţi aceste condiţii cu atenţie înainte de a utiliza acest website. Utilizarea acestui website indică faptul că aţi acceptat tacit toţi termenii şi condiţiile de mai jos.

Drepturile de autor asupra întregului conţinut al acestuia aparţin în totalitate Despre Vânzari şi acesta îşi rezervă dreptul de a modifica atât conţinutul, cât şi structura website-ului în orice moment şi fără preaviz.

Despre Vânzari este autorul website-ului www.desprevanzari.ro.

Utilizare

Puteţi utiliza materialele de pe website-ul Despre Vânzari numai în interes personal, necomercial, cu condiţia să nu modificaţi simbolurile şi textul cu privire la copyright şi drepturile de proprietate pe care le conţin materialele originale. Nu puteţi modifica în nici un mod materialele de pe acest website sau să le reproduceţi, să le expuneţi public, să le distribuiţi cu scop comercial sau public. Utilizarea acestor materiale pe alte website-uri sau în alte reţele de calculatoare, în orice scop, nu este permisă. Materialele din cadrul acestui website sunt proprietatea Despre Vânzari iar utilizarea neautorizată a acestora poate viola legea dreptului de autor şi alte legi în vigoare.

Publicarea, afişarea sau exploatarea în scop comercial a oricărui material de pe website-ul Despre Vânzari este permisă numai în cazul în care obtineţi în prealabil acordul scris al Despre Vânzari şi al entităţilor activând în domeniul proprietăţii intelectuale.

În cazul în care obtineţi permisiunea Despre Vânzari şi a entităţilor activând în domeniul proprietăţii intelectuale, nu puteţi modifica, anula sau însuşi drepturile aparţinând Despre Vânzari , inclusiv dar fără a se limita la drepturi de autor, drepturi asupra oricăror mărci înregistrate, etc.

Securitate

Nu este permisă încercarea de a interveni, prin orice mijloace, în conţinutul acestui site, încercarea de a scana, sonda sau a testa vulnerabilitatea serviciilor Despre Vânzari care nu sunt publice, fără autorizaţie; folosirea oricăror adrese de e-mail publicate prin intermediul site-ului pentru distribuirea lor pe liste de mailing sau pentru trimiterea de e-mail-uri comerciale (SPAM), sau pentru orice alt scop în afara de trimiterea de e-mail-uri personale justificate, fără acordul scris al posesorilor acestor adrese.

Violarea oricărei dintre aceste reguli atrage după sine răspunderea civilă sau penală. Despre Vânzari va investiga faptele care implică asemenea încălcări, putând coopera cu autorităţile legale în urmărirea utilizatorilor implicaţi în astfel de încălcări.

Limitarea răspunderii

Despre Vânzari nu garantează acurateţea, totalitatea, corectitudinea, temporizarea sau fezabilitatea conţinutului prezentat în acest website. Website-ul poate furniza, sau terţe părţi pot furniza prin intermediul website-ului, legături (“link”-uri) către alte pagini sau resurse World Wide Web. Despre Vânzari nu garantează și nu este responsabil de disponibilitatea acestora, şi nu este responsabil în nici un fel de forma, conţinutul, publicitatea, produsele sau alte materiale de pe sau disponibile pe acestea.

Dacă nu există o înțelegere prealabilă, toate materialele primite prin corespondenţă cu Despre Vânzari, prin postarea oricăror scrieri, scheme, imagini grafice, sugestii, comentarii, concepte sau orice alt conţinut pe website-ul Despre Vânzari sau prin transmiterea lor prin fax, e-mail sau orice alt sistem de comunicaţii, devin proprietate a Despre Vânzari ce are în continuare dreptul nelimitat, continuu şi irevocabil de a utiliza, reproduce, modifica, adapta, publica sau traduce, de a crea lucrări derivate, de a transmite şi prezenta conţinutul (în totalitate sau în parte), de a-l încorpora în alte lucrări – în orice formă sau tehnologie actuală sau care va fi dezvoltată în viitor, fără a oferi nici o compensaţie.

Publicitate

Dacă dorești publicitate pe acest site, te rugăm să ne trimiți un e-mail completând formularul de contact. Aceasta este oferta noastră.