Utilizați un browser vechi. Vă sugerăm să actualizați browser-ul dvs. pentru a beneficia de o experiență de calitate pe site-ul nostru: Chrome, FireFox, Opera, Safari sau Internet Explorer. [X]

Secretul pentru motivația în vânzări publicat în: Atitudine, Sfaturi | tag-uri: , , | comentarii: Nu sunt comentarii

Secretul pentru motivatia in vanzari

Alătură-te altor oameni motivați.

Ești influențat de oamenii alături de care stai. Aşa cum nu trebuie să-ţi permiţi să te asociezi cu oameni cu gândire negativă, este la fel de important să te asociezi cu oameni motivaţi. Oamenii motivaţi te vor ajuta să te automotivezi.

De fapt, cred că secretul pentru o motivație susținută în vânzări este destul de simplu: Stai în preajma oamenilor potriviţi!

În ce cercuri te învârti?

Oamenii de succes petrec timp alături de oameni de succes.

Urăsc să spun asta, dar cu toţii avem oameni în vieţile noastre alături de care nu ar trebui să petrecem timp. Cu toate că vreau să cred că petrec timp alături de oameni foarte motivaţi, ocazional dau peste „ indivizi demotivaţi” care nu fac altceva decât să-mi piardă degeaba timpul şi mintea. Îmi vin în minte doar puţini oameni, în special care se grăbesc să mă sune pentru că vor ceva de la mine. Problema este că ei nu fac altceva decât să se vaite. Se vaită de tot şi de toate, şi până la urmă, mă găsesc în situaţia în care mă lupt cu mintea mea să rămân într-o stare pozitivă.

Dacă ai oameni de genul acesta în viaţa ta, scapă de ei. Repede. Una din cele mai bune metode să atragi succesul şi oameni motivaţi în viaţa ta este să fi şi tu motivat. Din nou o să vă împărtăşesc din experienţa mea. Cu cât sunt mai pozitiv când vorbesc cu alţii, cu atât o să atrag mai mulţi oameni cu gândire pozitivă.

De fapt am nişte persoane cheie în viaţa mea cu care nu am deloc relaţii de afaceri, dar ne oferim unul altuia un avânt spre o atitudine pozitivă. Dacă o persoană mi-ar evalua timpul, ar spune că nu ar trebui să îmi petrec timpul cu acest gen de oameni care nu pot face nimic concret pentru afacerile mele. Cu toate acestea, îi văd pe aceşti oameni incredebil de valoroşi pentru succesul afacerii mele din cauza viziunii lor pozitive şi de succes.

După acest gen de întâlniri mă simt plin de viaţă şi sper că şi ei să se simtă exact la fel ca mine.

Cu cine din anturajul tău te poţi întâlni regulat ca să vă ajutaţi reciproc să vă încărcaţi bateriile?

Care sunt cei pe care poţi să îi introduci în anturajul tău?

Fă-ţi timp cel puţin o oră pe săptămână să te întâlnești cu alţi oameni motivaţi şi de succes. Recomand ca aceea oră să fie luni dimineaţă, ca un mod de a începe săptămâna.


Mark Hunter

Mark Hunter, “Vânătorul de vânzări,” ajută persoanele şi companiile să identifice perspective mai bune, să încheie mai multe vânzări, şi să construiască în mod profitabil relaţii pe termen lung cu clienții.
Mark Hunter a lucrat mai bine de 18 ani în divizii de vânzări și marketing a trei companii diferite aflate in topul Fortune, topul celor mai atractive 100 de companii în care să lucrezi. În timpul carierei sale a coordonat multe proiecte si mai mult decât atât, a lucrat cu lideri globali precum Coca-Cola, Kawasaki, Sara Lee, Mattel, Unilever și Godiva.
Mark a deţinut funcţii de conducere în vânzări echipe de vânzări a căror număr de membrii a variat de la 20 la 900. Acest nivel de experienţă stă la baza fiecăror programe sau training-uri pe care Mark le livrează în fiecare an pentru mii de oameni din întreaga ţară, în domeniile precum Vânzări, Comunicare şi Leadership.

 

Lasă un comentariu (Nu sunt comentarii)