Utilizați un browser vechi. Vă sugerăm să actualizați browser-ul dvs. pentru a beneficia de o experiență de calitate pe site-ul nostru: Chrome, FireFox, Opera, Safari sau Internet Explorer. [X]

Sărbătoreşte-ţi succesul în fiecare zi publicat în: Atitudine | tag-uri: , , | comentarii: Nu sunt comentarii

Sarbatoreste-ti succesul in fiecare zi

În fiecare zi există ceva ce poţi sărbători. Sfârşeşte-ţi ziua sărbătorind cel mai semnificativ moment al zilei. Dacă te lași pradă negativismului, îți vei distruge motivația.
Este foarte simplu – oameni optimişti crează oportunităţi optimiste. Folosindu-te de succesul zilei pentru a te pregăti pentru următoarea zi te va ajuta să îţi construieşti o perspectivă optimistă.

Sărbătoreşte şi distrează-te în fiecare zi. Meriţi asta!

În fiecare zi se întâmplă lucruri bune – pur şi simplu se întâmplă! Partea negativă este că de multe ori nu vedem acest fapt şi din cauza asta nu ne putem da seama că lucrurile se îndreaptă spre o direcţie bună.
Acest lucru poate da dureri de cap oamenilor de vânzări. Cred cu tărie că succesul generează succes. Când simţim că lucrurile merg bine, avem o altfel de perspectivă asupra lor, putem gândi mai bine şi în mod sigur putem comunica mai eficient.

În mod evident, viceversa poate fi la fel de adevărată. Când nu ne place ceea ce facem, acest fapt poate avea un impact negativ asupra modului cum gândim şi ce spunem.

În fiecare zi este important să reflectăm asupra zilei respective şi să ne concentrăm asupra succesului realizat. Poate să fie o vânzare sau poate să fie ceva nesemnificativ, ca şi o impresie bună lăsată de un mesaj. Ceea ce este important este să îţi închei ziua într-un mod optimist legat de un lucru pe care l-ai făcut.
Sărbătorindu-ţi succesul, vei fi într-o poziţie mai bună de a gândi şi comunica eficient a doua zi.

Poţi să treci la nivelul următor şi să îţi notezi succesul zilnic într-un caiet.
Înregistrându-ţi succesul de fiecare zi, în câteva luni vei avea un mijloc de a-ţi spori motivarea personală în vânzări. În oricare din zile, dacă nu te simţi bine, te poţi pur şi simplu întoarce asupra caietului respectiv şi să te uiţi peste succesele avute. Când vei evalua lista şi lucrurile pe care le-ai atins, vei putea deveni mult mai motivat pentru a înfrunta ceea ce ai în faţă.

Lucrul minunat în a celebrarea succesul în fiecare zi este că îţi permite ca tu însuţi să îţi construieşti motivarea. Mai mult decât atât, de-a lungul timpului îţi vei da seama ce anume poţi îndeplini, iar acest lucru te poate ajuta să îţi sporeşti motivarea în vânzări.

Motivul final pentru care îmi place această metodă, este că în timp ce îţi faci un obicei din asta, îţi vei putea da seama de lucrurile care te-au scos din negativitate. În domeniul meu de consultant al miilor de oameni de vânzări pe tema motivării în vânzări, am realizat că această simplă metodă poate fi cea mai de impact tactică pe care un vânzător o poate aplica pentru a ieşi din negativitate.

Vei putea de asemenea, să îţi dai seama de unele lucruri care te-au ajutat să stai în fruntea turmei. În ambele cazuri vei putea învăţa de la tine.
Alege această zi pentru a face tot ce îţi stă în putinţă pentru a-ţi întări motivarea ta în vânzări.

Mark Hunter

Mark Hunter, “Vânătorul de vânzări,” ajută persoanele şi companiile să identifice perspective mai bune, să încheie mai multe vânzări, şi să construiască în mod profitabil relaţii pe termen lung cu clienții.
Mark Hunter a lucrat mai bine de 18 ani în divizii de vânzări și marketing a trei companii diferite aflate in topul Fortune, topul celor mai atractive 100 de companii în care să lucrezi. În timpul carierei sale a coordonat multe proiecte si mai mult decât atât, a lucrat cu lideri globali precum Coca-Cola, Kawasaki, Sara Lee, Mattel, Unilever și Godiva.
Mark a deţinut funcţii de conducere în vânzări echipe de vânzări a căror număr de membrii a variat de la 20 la 900. Acest nivel de experienţă stă la baza fiecăror programe sau training-uri pe care Mark le livrează în fiecare an pentru mii de oameni din întreaga ţară, în domeniile precum Vânzări, Comunicare şi Leadership.

 

Lasă un comentariu (Nu sunt comentarii)