Utilizați un browser vechi. Vă sugerăm să actualizați browser-ul dvs. pentru a beneficia de o experiență de calitate pe site-ul nostru: Chrome, FireFox, Opera, Safari sau Internet Explorer. [X]

România vândută bucată cu bucată publicat în: Sfaturi | tag-uri: , , , | comentarii: Nu sunt comentarii

Romania vanduta bucata cu bucata

Conform tratatului de aderare a României la UE, cetâțenii străini pot cumpăra terenuri doar prin intermediul firmelor înregistrate în România. Asta până la 31 decembrie 2013, atunci când expiră această clauză.

Bineînțeles, această clauză are ca scop blocarea vânzărilor terenurilor agricole, la care noi ținem atât de mult, încât hectare întregi stau degeaba și nu produc un ban.

Modul în care conducătorii gestionează problemele cu care se confruntă agricultura în România este însă un alt subiect. Important este că clauza de care vorbeam la începutul articolului are șanse foarte mici de a fi prelungită, potrivit ministrului Agriculturii, Stelian Fuia.

Așadar, începând cu anul 2014 străinii vor putea cumpăra terenuri agricole la noi în țară, și vor încerca să exploateze resursele de care noi nu am reușit să profităm timp de peste 20 de ani.

Iar asta poate ar trebui să ne îngrijoreze, deoarece economia României în 2011, a fost salvată de agricultură.

Tu cum crezi că e mai bine? Ar trebui dezvoltată o strategie de către guvern care să crească domeniul agricol, sau ar fi mai bine să vindem terenul străinilor și să facă ei acest lucru?

Sursa: gandul.info

Despre Vânzări

Domeniul vânzărilor este unul dinamic, în permanenta evoluție, de aceea, dacă ești pasionat de vânzări și vrei sa fii la curent cu toate noutățile, înscrie-te la newsletter-ul nostru.

 

Lasă un comentariu (Nu sunt comentarii)