Utilizați un browser vechi. Vă sugerăm să actualizați browser-ul dvs. pentru a beneficia de o experiență de calitate pe site-ul nostru: Chrome, FireFox, Opera, Safari sau Internet Explorer. [X]

Lupul de pe Wall Street vine în Romania publicat în: Atitudine, Comunicare, Negociere | tag-uri: , , | comentarii: Nu sunt comentarii

Lupul de pe Wall Street

Jordan Belfort, omul a cărui poveste a inspirat filmul lui Martin Scorsese, „Lupul de pe Wall Street”, va veni în Romania pe 18 noiembrie 2014 pentru a susține o conferință în care va împărtăși publicului secretele uriașului său succes în business, dar și cum se pot feri de capcanele în care el a picat.

Noi vă răsplătim fidelitatea printr-un cupon cadou în valoare de 50 EUR + TVA. Tot ce trebuie să faci, este să introduci codul DESPREVANZARI în momentul rezervării biletului. Profită de această reducere până la data de 30 octombrie! Înscrie-te acum!

Probabil nu există om care să nu fi auzit de „Lupul de pe Wall Street”, filmul în care Leonardo DiCaprio interpretează rolul lui Jordan Belfort, brokerul de pe Wall Street care a stat în spatele unuia dintre cele mai mediatizate scandaluri legate de bursă în anii ‘90. Poate ceea ce este însă mai puțin cunoscut, este faptul că Jordan Belfort, lupul de pe Wall Street, este un personaj real, un om cu o charismă excepțională, un maestru al vânzărilor și al persuasiunii și un om cu mult schimbat față de personajul prezentat în film.

În ultimii ani, Jordan Belfort a găsit o cale de a-și utiliza, în mod etic, toate calitățile care l-au îmbogățit rapid în anii ‘90, când câștiga un milion de dolari pe săptămână. Mai mult, a realizat că toate tehnicile de persuasiune și vânzări deprinse în perioada aceea pot să îi aducă câștiguri mult mai mari dacă sunt folosite corect și legal. Tehnicile sale au fost testate pe piața deosebit de competitivă de pe Wall Street, rafinate și sistematizate în propria sa metoda de vânzări: „Straight Line Persuasion”. Fostul broker este acum speaker și trainer și își utilizează abilitățile și cunoștințele de vânzare și persuasiune pentru a îi învăța pe alții cum pot fi mai persuasivi, cum pot vinde mai mult, cum pot obține mai mult de la viață și cum pot face toate aceste lucruri în mod etic pentru a nu suferi consecințele pe care le-a avut el de suferit pentru acțiunile sale nesăbuite.

Jordan Belfort se va afla în premieră în România, la invitația Extreme Training, și va susține în data de 18 noiembrie 2014 o conferință în cadrul căreia va dezvălui secretele din spatele succesului său excepțional, metoda sa proprie de vânzări „Straight Line Persuasion”. În plus, va împărtăși participanților și din experiența eșecului său cauzat de comportamentul lipsit de etică și condus de lăcomie. Românii vor avea ocazia să deprindă tehnicile care l-au îmbogățit pe Jordan Belfort și l-au transformat în „Lupul de pe Wall Street”. Vor învăța trucuri esențiale pentru creșterea puterii de convingere, vor afla și cum pot utiliza aceste tehnici deosebit de puternice în mod legitim pentru a se feri de necazurile pe care o abordare necorespunzătoare o poate aduce. Și vor afla acest lucru direct de la omul care a ridicat de unul singur o companie de brokeraj cu o mie de angajați și profituri astronomice, de la cel care și-a instruit personal oamenii de vânzări și de la cel a cărui viață a fost transformată ân filmul de Oscar al lui Martin Scorsese.

Pentru mai multe informații despre Jordan Belfort, despre conferință sau pentru rezervarea unui loc, puteți vizita pagina oficială: www.traininguri.ro/belfort

Înscrie-te la conferință până la data de 30 octombrie folosind cuponul de discount DESPREVANZARI și ai 50 EUR reducere din orice pachet ales.

Lupul de pe Wall Street

Lupul de pe Wall Street

Despre Vânzări

Domeniul vânzărilor este unul dinamic, în permanenta evoluție, de aceea, dacă ești pasionat de vânzări și vrei sa fii la curent cu toate noutățile, înscrie-te la newsletter-ul nostru.

 

Lasă un comentariu (Nu sunt comentarii)