Utilizați un browser vechi. Vă sugerăm să actualizați browser-ul dvs. pentru a beneficia de o experiență de calitate pe site-ul nostru: Chrome, FireFox, Opera, Safari sau Internet Explorer. [X]

Este recesiunea “omul negru”? publicat în: Sfaturi | tag-uri: | comentarii: Nu sunt comentarii

Este recesiunea omul negru?

Toată lumea se teme de acest cuvânt. Începând cu cele mai puternice economii ale lumii, până la România, toți au luat măsuri drastice din cauza recesiunii.

Și nu a fost o zi în care să nu auzim de acest cuvânt, și cel mai rău este că unii chiar l-au simțit. Prin reducerea salariilor sau prin creșterea TVA-ului .

În 2011 economia țării părea că își revine. La știri, în ziare, peste tot se vorbea de creșterea economică. Dar, surpriză:

„Guvernul a anunțat că vom intra în recesiune tehnică în primul trimestru al anului. Acest lucru se va întâmpla ca urmare a scăderii Produsului Intern Brut (PIB) pentru al doilea trimestru consecutiv.”

Dar tot guvernul spune că nu ar trebui să ne facem grili, deoarece această scădere este mai mică decât creșterea care s-a înregistrat în trimestrul al treilea din 2011 din cauza sectorului agricol.
Așadar, recesiunea nu mai este „omul negru”. Recesiunea este ceva normal. Iar acum subiectul mediatizat este reducerea CAS și creșterea salariilor.

„Decizia de mărire a salariilor și reducer a CAS-ului va fi luată după rezultatele economice din primul trimestru al anului, însă intrarea în recesiune nu exclude neaparat aplicarea acestor măsuri. ” Conform purtătorului de cuvânt al guvernului, Dan Suciu.

Așadar rămâne de vâzut care va fi situația la finalului primului trimestru din 2012, și dacă nivelul de trai va crește.

Tu ce crezi, vor crește salariile în România? Vom avea mai mulți bani de cheltuit în 2012?

Sursa: Business24.ro

Despre Vânzări

Domeniul vânzărilor este unul dinamic, în permanenta evoluție, de aceea, dacă ești pasionat de vânzări și vrei sa fii la curent cu toate noutățile, înscrie-te la newsletter-ul nostru.

 

Lasă un comentariu (Nu sunt comentarii)