Utilizați un browser vechi. Vă sugerăm să actualizați browser-ul dvs. pentru a beneficia de o experiență de calitate pe site-ul nostru: Chrome, FireFox, Opera, Safari sau Internet Explorer. [X]

Elimină persoanele negative din viaţa ta publicat în: Atitudine, Sfaturi | tag-uri: , , , | comentarii: Nu sunt comentarii

Elimina persoanele negative din viata ta

Nu te asocia cu cineva care reprezintă o influență negativă în viaţa ta. Este surprinzător cum persoanele care sunt pesimiste pot să le atragă pe altele în lumea lor. Aceştia pot fi prieteni, parteneri de afaceri, şi chiar membri ai familiei. Oricine ar fi ei, trebuie să îi dai la o parte sau cel puţin să reduci din timpul petrecut cu ei.

Cei care pierd sunt perdanți!

Unii oameni pur şi simplu nu sunt fericiţi, sau aş putea spune că nu sunt fericiţi până când nu îi vor atrage şi pe ceilalţi în aceeaşi stare de nefericire.

Şti despre cine vorbesc. Sunt aceia care se plâng despre orice, şi de multe ori îi putem identifica de la o poştă. Nu trebuie să îţi spun importanța de a sta departe de aceste persoane, dar ceea ce trebuie să fac este de a te avertiza asupra negativiştilor pe care nu-i vezi şi totuşi se află în viaţa ta.

Aceste persoane sunt acelea care se plâng mai subtil despre lucrurile care nu merg bine sau orice altceva. Aceştia sunt adevăraţii perdanți deoarece, aceştia îi vor atrage în mod subtil pe ceilalţi în a vedea lucrurile într-un mod pesimist.

Exemplul pe care îmi place să îl dau în a demonstra capacitatea oamenilor negativişti, este de a lua o cană cu apă curată iar apoi să torn câţiva stropi de coloranţi alimentari. Dacă faci acest experiment, poţi vedea cum toată apa din cană îşi va schimba culoarea. Nu va exista nici o părticică de apă care să nu fie colorată. Acelaşi lucru se poate vedea şi în cazul persoanelor negative din viaţa ta.

Singurul mod de a scăpa de asta este de a-i înlătura complet, deoarece sunt pur şi simplu perdanți. Aceşti oameni nu vor afişa un mare semn pe care să scrie că sunt perdanți, dar tot îl vor avea precum un tatuaj sub haine.

Da, debarasându-te de unele persoane cu care în mod normal te-ai asociat, poate să fie greu, dar va deveni din ce în ce mai greu dacă vei continua să te asociezi cu aceştia şi nu vei putea ajunge la rezultatul dorit. Devine foarte greu dacă nu vei putea să faci munca pe care şti că eşti capabil să o faci. Este pur şi simplu greu!

O problemă este că persoanele negativiste de care vei dori să te debarasezi, pot lua multe forme. Da, pot să fie colegi de lucru, vecini sau alţii, dar pot la fel de bine să fie şi vocea de la radio sau reporterul de la ştiri.

Vin în tot felul de mărimi şi culori, dar rezultatul final este acelaşi – negativismul lor va reduce abilitatea ta de a deveni persoana pozitivă care trebuie să fi.

Dacă te îndoieşti de mine, atunci gândeşte-te un moment la acele picături de colorant alimentar adăugate în apă.

Mark Hunter

Mark Hunter, “Vânătorul de vânzări,” ajută persoanele şi companiile să identifice perspective mai bune, să încheie mai multe vânzări, şi să construiască în mod profitabil relaţii pe termen lung cu clienții.
Mark Hunter a lucrat mai bine de 18 ani în divizii de vânzări și marketing a trei companii diferite aflate in topul Fortune, topul celor mai atractive 100 de companii în care să lucrezi. În timpul carierei sale a coordonat multe proiecte si mai mult decât atât, a lucrat cu lideri globali precum Coca-Cola, Kawasaki, Sara Lee, Mattel, Unilever și Godiva.
Mark a deţinut funcţii de conducere în vânzări echipe de vânzări a căror număr de membrii a variat de la 20 la 900. Acest nivel de experienţă stă la baza fiecăror programe sau training-uri pe care Mark le livrează în fiecare an pentru mii de oameni din întreaga ţară, în domeniile precum Vânzări, Comunicare şi Leadership.

 

Lasă un comentariu (Nu sunt comentarii)