Utilizați un browser vechi. Vă sugerăm să actualizați browser-ul dvs. pentru a beneficia de o experiență de calitate pe site-ul nostru: Chrome, FireFox, Opera, Safari sau Internet Explorer. [X]

Despre noi

Comunitatea oamenilor de vânzări din România

Desprevânzări.ro este locul de întâlnire a celor pasionați de domeniul vânzărilor. Aici, poți găsi cele mai noi informații, joburi, materiale și link-uri utile, însoțite de păreri avizate și dezbateri ale specialiștilor în vânzări.

Blogul desprevânzări.ro vine ca răspuns al unei nevoi concrete de informare întâmpinate chiar și de către fondatorii săi. În încercarea de a găsi online articole, sfaturi, unelte și scenarii de cele mai bune practici, am constatat o lipsă acută de informații în limba română. De aceea, desprevânzări.ro pune la dispoziția publicului larg o bază de date extinsă, cuprinzând articole despre vânzări și puncte de vedere exprimate de experți în domeniu atât la nivel național cât și internațional.

Având ca misiune educarea și informarea constantă a mediului de vânzări din România, comunitatea desprevânzări.ro acționează și în zona offline prin intermediul organizării periodice de evenimente, conferințe, seminarii și sesiuni de consultanță.

Domeniul vânzărilor este unul dinamic, în permanenta evoluție, de aceea, dacă ești pasionat de vânzări și vrei sa fii la current cu toate noutățile, înscrie-te la newsletter-ul nostru.

Dacă dorești publicitate pe acest site, te rugăm să ne trimiți un e-mail completând formularul de contact.

Publicitate

Dacă dorești publicitate pe acest site, te rugăm să ne trimiți un e-mail completând formularul de contact. Aceasta este oferta noastră.