Utilizați un browser vechi. Vă sugerăm să actualizați browser-ul dvs. pentru a beneficia de o experiență de calitate pe site-ul nostru: Chrome, FireFox, Opera, Safari sau Internet Explorer. [X]

Centrul de Evaluare destinat profesioniștilor de vânzări publicat în: Management | tag-uri: , | comentarii: Nu sunt comentarii

Centrul de evaluare destinat profesionistilor de vanzari

Grupul Trend Consult lansează Centrul de evaluare destinat profesioniștilor de vânzări.

Certificările se fac pe trei nivele, urmărindu-se competențe diferite în funcție de experiență și specializare:

• Certificat Profesional în vânzări (SPC- Sales Professional Certificate)
• Certificat în Vânzări Strategice ( SSC – Strategic Sales Certificate)
• Certificat în Managementul Vânzărilor (SMC – Sales Management Certificate).

„Prin acest Centru de Evaluare stabilim standardele de excelență în vânzări, standarde care au la bază modul de interacțiune cu clientul. Încercarea de a obține performanță în vânzări, manipulându-l pe client, nu garantează excelența.

Acest produs este un răspuns la o nevoie exprimată din ce în ce mai frecvent de companii din diverse domenii, dornice să cunoască competențele reale ale echipelor de vânzări pentru a le putea construi planuri individuale de dezvoltare”, adaugă Marius Decuseara Brandenburg.

Lansarea Centrului de evaluare a forței de vânzări vine ca o urmare firească a experienței acumulate în ultimii 12 ani atât în domeniul training-ului și consultanței în vânzări, cât și în cel de analiză comportamentală, evaluare și dezvoltare a specialiștilor în domeniu.

“De-a lungul anilor, prin programele de vânzări ale grupului Trend Consult au trecut peste 12 000 persoane. Începând cu anul 2010, Trend Consult a introdus în portofoliul său de servicii Centrul de Dezvoltare și Evaluare. În anul 2011 au trecut prin acest tip de serviciu peste 1000 de persoane “, a declarat Marius Decuseara Brandenburg, Country Manager Trend Consult Romania.

De 35 de ani, partenerii noștri de la Huthwaite International cercetează comportamentele care determină succesul în vânzări. Pornind de la rezultatele acestor cercetări și de la experiența companiei în lucrul cu echipele de vânzări din Romania, Trend Consult a construit Centrul de evaluare destinat profesioniștilor de vânzări.

Prin deschiderea Centrului de evaluare, Trend Consult devine partener atât pentru companiile care doresc să își evalueze forța de vânzări, cât și pentru oamenii de vânzări care vor să fie evaluați și certificați pe baza nivelului individual de competențe.

Citește mai multe despre Trend Consult .

Despre Vânzări

Domeniul vânzărilor este unul dinamic, în permanenta evoluție, de aceea, dacă ești pasionat de vânzări și vrei sa fii la curent cu toate noutățile, înscrie-te la newsletter-ul nostru.

 

Lasă un comentariu (Nu sunt comentarii)