Utilizați un browser vechi. Vă sugerăm să actualizați browser-ul dvs. pentru a beneficia de o experiență de calitate pe site-ul nostru: Chrome, FireFox, Opera, Safari sau Internet Explorer. [X]

Cele mai puternice economii ale lumii în 1990 și în 2011 publicat în: Sfaturi | tag-uri: , | comentarii: Nu sunt comentarii

Cele mai puternice economii ale lumii in 1990 si in 2011

Este interesantă o comparație între ce a fost lumea în 1990 și unde a ajuns în prezent. Diferențe sunt cu siguranță pentru că este vorba de o perioadă de 21 de ani.

Poate cea mai spectaculoasă creștere este cea a Chinei care a urcat de pe locul 10 în 1990, pe locul 2 în 2011. Dar mai surprinde pe cineva această ascensiune?

În anul 1990 primele zece țări erau: Statele Unite, Japonia, Germania, Franța, Italia, UK, Canada, Spania, Brazilia și China.

Cu 21 de ani mai târziu, în 2011, topul arată așa: Statele Unite, China, Japonia, Germania, Franța, Brazilia, UK, Italia, Russia, India.

Poate v-ar trece prin minte că această creștere a Chinei ar putea continua, și în curând ar putea ocupa locul 1. Dar dacă acest lucru se va întâmpla, probabil nu va fi foarte curând, pentru că în tot acest timp economia americană a crescut de aproape trei ori.

Sursa: zf.ro

Despre Vânzări

Domeniul vânzărilor este unul dinamic, în permanenta evoluție, de aceea, dacă ești pasionat de vânzări și vrei sa fii la curent cu toate noutățile, înscrie-te la newsletter-ul nostru.

 

Lasă un comentariu (Nu sunt comentarii)