Utilizați un browser vechi. Vă sugerăm să actualizați browser-ul dvs. pentru a beneficia de o experiență de calitate pe site-ul nostru: Chrome, FireFox, Opera, Safari sau Internet Explorer. [X]

Ce poţi face pentru a excela în negocieri publicat în: Negociere | tag-uri: , , | comentarii: Nu sunt comentarii

Ce poti face pentru a excela in negocieri

În mod evident negocierea face parte din procesul de vânzare.
Atunci de ce foarte multe persoane de vânzări nu sunt bune la asta?

În timp ce putem diseca diferitele metode de a face acest lucru, vreau să mă axez pe singurul lucru pe care trebuie să îl faci pentru a domina în negociere.

Trebuie să îţi iei notiţe. Ştiu. Sună foarte elementar, nu-i aşa?

Ei bine, în mod surprinzător, mulţi vânzători cred că pot să-şi “aducă aminte” tot ceea ce se va întâmpla când se întâlnesc cu clienţii.

O idee proastă.

Ceea ce trebuie să şti pentru o negociere eficienta, este că trebuie să te pregăteşti cu mult înainte pentru acest proces.

Îţi va trebui acea informaţie detaliată care este prea valoroasă pentru a o lăsa pe seama memoriei.

Singurul lucru pe care îl poţi face este de a lua notiţe în mod eficient de fiecare dată când te întâlneşti cu un client nou.

Tu, motivarea ta în vânzări şi profitul tău vor avea doar de câștigat. Crede-mă pe cuvânt!

Mark Hunter

Mark Hunter, “Vânătorul de vânzări,” ajută persoanele şi companiile să identifice perspective mai bune, să încheie mai multe vânzări, şi să construiască în mod profitabil relaţii pe termen lung cu clienții.
Mark Hunter a lucrat mai bine de 18 ani în divizii de vânzări și marketing a trei companii diferite aflate in topul Fortune, topul celor mai atractive 100 de companii în care să lucrezi. În timpul carierei sale a coordonat multe proiecte si mai mult decât atât, a lucrat cu lideri globali precum Coca-Cola, Kawasaki, Sara Lee, Mattel, Unilever și Godiva.
Mark a deţinut funcţii de conducere în vânzări echipe de vânzări a căror număr de membrii a variat de la 20 la 900. Acest nivel de experienţă stă la baza fiecăror programe sau training-uri pe care Mark le livrează în fiecare an pentru mii de oameni din întreaga ţară, în domeniile precum Vânzări, Comunicare şi Leadership.

 

Lasă un comentariu (Nu sunt comentarii)