Utilizați un browser vechi. Vă sugerăm să actualizați browser-ul dvs. pentru a beneficia de o experiență de calitate pe site-ul nostru: Chrome, FireFox, Opera, Safari sau Internet Explorer. [X]

6 sfaturi pentru dezvoltarea rezistenței în vânzări publicat în: Atitudine, Sfaturi | tag-uri: , , , | comentarii: Nu sunt comentarii

6 sfaturi pentru dezvoltarea rezistentei in vanzari

Acest articol este o sumarizare a sfaturilor postate pe pagina de facebook în decursul a două săptămâni.

În vânzări există și perioade dificile în care ai nevoie de rezistență pentru a-ți păstra motivația și pentru a rămâne pozitiv. Iată 6 secrete despre cum să îți dezvolți această rezistență.

1. Învață din greșeli. În loc să te gândești că ai dat 100 de telefoane și nu ai primit nici un răspuns, încearcă o abordare diferită, poate mesajul este greșit sau nepotrivit.

2. Menține o legătură permanentă cu clienții fideli. Dacă ai avut o zi proastă, toate telefoanele pe care le-ai dat nu au avut nici un rezultat, nu-ți pierde motivația. Sună un client fidel iar acesta îți va reaminti de ce faci ceea ce faci.

3. Înfruntă-ți temerile. Fiecare se teme de ceva, de sunatul la rece, de prospectare, de întâlnire, etc. Pentru a avea success trebuie să privești frica în ochi și să mergi mai departe.

4. Vorbește cu colegii tăi despre greutăți. Unii dintre noi sunt învățați să se închidă în ei atunci când au probleme. Este recomandat însă să împărtășești cu colegii tăi de încredere aceste gânduri. Te ajută să mergi mai departe mult mai încrezător.

5. Dezvoltă-ți rețeaua de contacte. Nu te baza doar pe oamenii pe care îi cunoști deja. Discută cu alții despre afaceri și află pe cine cunosc ei, și faceți schimb de contacte. Nu știi niciodată de unde pot apărea noi clienți.

6. Încearcă să faci câțiva pași în pielea altcuiva.
Caută strategii noi la alte persoane sau firme de succes. Te va ajuta să vezi lucrurile dintr-o perspectivă diferită.

Tu cum îți păstrezi motivația? Ce te face să continui atunci când treci printr-o perioadă dificilă?
Scrie în câmpul destinat comentariilor de mai jos.

Despre Vânzări

Domeniul vânzărilor este unul dinamic, în permanenta evoluție, de aceea, dacă ești pasionat de vânzări și vrei sa fii la curent cu toate noutățile, înscrie-te la newsletter-ul nostru.

 

Lasă un comentariu (Nu sunt comentarii)